Liczba postów: 1.165
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To że gość ma wiedzę i umiejętności jest faktem,robi świetne woblery-fakt nr.2 a fakt nr.3 to że jest zarozumiały.Chyba nikt tego nie podważa a to że Camry,ja czy ktokolwiek inny nie lubi zarozumialców to fakt nr.4-też nie do podważenia.Są medialne osoby znane nam z pism wędkarskich (a czasami osobiście) z którymi ja na przykład chętnie bym się na ryby wybrał ale czy z tym panem? Jakby mi miał ktoś chwalić się przez kilka godzin to ja dziękuje ale czniam taką rozrywkę.
Liczba postów: 6.330
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
O sobie: NO KILL!
Specjalizacja: Spinning
Łowiska: Narew
Miejscowość: Pułtusk
Są, tylko ostatnio naciągają swoją cierpliwość, trochę za bardzo. Bo fakt, że ten wątek robi się nie przyjemny.
[b]Tak więc proszę zejść ton niżej w swoich wypowiedziach - w innym przypadku zamkniemy ten wątek
http://www.facebook.com/ShrapDrakers/
Liczba postów: 103
Reputacja:
0
Specjalizacja: Sumowanie ;)
Łowiska: Sekwana
Miejscowość: Paryż
30-01-2011, 11:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2011, 11:52 przez avallone.)
Wątek możecie zamknąć. Link nie działa. Wąchała zniknął z forumsumowe.pl i nigdy już tam nie zagości.
Sacha, Camry przepraszam że go broniłem ale nie jestem zwolennikiem ostrych słów na forach bez względu kto ma rację.
Pozdrawiam
Czemu uciekł??
Pozdrawiam
Salmo
Reputacja:
0
Myślę że to nie miejsce na tą rozmową, ja już przeprosiłem Camrego i Sache za jego bronienie. Na tym można zakończyć i usunąć wątek gdyż opierał się on na linku który już nie istnieje i sam wzbudzał niezdrowe emocje.
Jeszcze długo przyjdzie mi przepraszać tych co prawdę o nim mówią ale mam nadzieję że nie na tym forum.
Liczba postów: 1.691
Reputacja:
2
W trakcie śledzenia tego wątku przypomniała mi się sprawa związana z jednym łowcą okazów wybitnym spiningistą rodem bodajże z naszej Pragi w czasach kiedy jeszcze nam się o internecie nie śniło.Tylko proszę Was nie łączcie obu spraw bo na temat Z.W nie wiem nic i nie chcę się wypowiadać.
Dla naszego mistrza spiningu zorganizowano nawet zawody w łowieniu karpi(też łowił rekordowe) i zaproszono jakiegoś uznanego w świecie łowcę karpi z Anglii.Facet pisał artykuły w WW udzielał porad, relacjonował swoje walki z sumami we wszystkich dużych rzekach Polski.Aż tu pewnego dnia czytam w gazecie że policja czy milicja zatrzymała znanego wędkarza na gorącym uczynku szarpiącego sumy na stołecznym berglu.I się wyjaśniło dlaczego gość był tak wszechstronnym łowcą bo do bergla podążają wszystkie gatunki rekordowych ryb i pobijają plecami w kotwice.Od tej pory bardzo ostrożnie podchodzę do zdjęć prezentowanych przez łowców okazów w internecie.
Jeszcze raz proszę o nie traktowanie mojego postu jako atakowanie czy posądzanie o cokolwiek pana W.
Reputacja:
0
Tak jak już mówiłem temat powinien zostać usunięty bo nic już nie wnosi.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Łowiska: Bug,Narew,Zalew Zegrzynski
heh stary watek ale dopiero na niego trafilem tez pamietam te sytuacje ,ale wczesniej z wytrzeszczem oczu ogladalem i sluchalem oi jego rekordach ,aczkolwiek dzis nie pamietam nawet kim byl