Shrap-Drakers Fishing Forum
[S] Mugga DEET Spray 75 ml 2014 - 20 pln - okazja!
Trafiła się bardzo dobra cena na Muggę, a że komary, meszki, kleszcze i inne nasze ulubione żyjątka ożyją na dniach to myślę że warto się zastanowić nad czymś do psiukania. Usmiech

Tutaj link do oficjalnej strony repelentu: http://www.mugga.pl/

Preparat w 2014 zmienił szatę graficzną, skład pozostał bez zmian!

Repelenty firmy Jaico posiadają wiele pozytywnych referencji zarówno od zawodowych podróżników jak i instytucji zajmujących się ochrona publiczna zdrowia i życia. Poniższe produkty nie przez przypadek znajdują się w ofercie TravelSafe®. Organizacji, która intensywnie współpracuje z entomologami, podróżnikami, ekspertami od krajów tropikalnych, lekarzami, szpitalami i instytucjami państwowymi w celu stworzenia kompletnego programu produktów ograniczających ryzyko zachorowania na groźne choroby występujące w krajach tropikalnych.

Mugga DEET spray

Mugga spray w atomizerku na odzież. Preparat w formie mleczka na odzież i ciało. Aplikacja za pomocą atomizerka.

Zastosowanie:

- Komary tropikalne i europejskie
- Moskity
- Kleszcze
- Meszki
- Krwiopijne muchy
- krwiopijne insekty Inne Oraz wirusy roznoszące

Dla kogo:

- Osoby wyjeżdżające do stref zagrożenia chorobami tropikalnymi min. malarią, żółtą febrą,dengą itp.
- Wędkarze, myśliwi i leśnicy
- Ogrodnicy i rolnicy
- Żołnierze
- Osoby pracujące w warunkach leśnych
- Survivalowcy i paintballowcy
- Młodzież uczestnicząca w obozach i koloniach
- Osoby lubiące czynny wypoczynek na łonie natury

Dla dorosłych i dzieci ( od 3 roku życia )

Zawartość: 75 ml Atomizer
Atest PZH: HŻ/03360/96
Zezwolenie MZ na obrót na terenie RP: Nr. zezwolenia 4057/10
Substancja czynna: DEET 95g/L
Czas zabezpieczania: ok 3-8 godz.( zależy od warunków klimatycznych )
Data ważności i numer partii: 2016 rok / wybita na opakowaniu

Cena: 20 pln

Wysyłka: 7 pln PP lub odbiór osobisty w Pułtusku 0 pln Oczko

Zamówienia na bysior@shrap.pl lub na PRIV.

Wystawiamy FV Usmiech
Odpowiedz
Dzisiaj kolejna dostawa Muggi jakby ktoś jeszcze miał życzenie Usmiech
Odpowiedz
Za gramanicę też wysyłasz? Oczko
Odpowiedz
Jak nie jak tak Usmiech PRIV Usmiech
Odpowiedz
Na stanie ostatnie sztuki już z ostatniej dostawy a komary coraz większe Usmiech Kto jeszcze nie ma? Usmiech
Odpowiedz
Komarów nie widziałem ale meszek nad wodą tysiące Nerwus i jeszcze wielkie gniazdo pszczół na gałęzi... Pierwszy raz coś takiego widziałem i latały jak w filmie "Rój" obszedłem wieeeeelkim łukiem. Nie wiem czy na pszczoły działa ale na meszki na pewno LuzikMuza
Odpowiedz
(27-05-2014, 19:21)rapa napisał(a): Komarów nie widziałem ale meszek nad wodą tysiące Nerwus i jeszcze wielkie gniazdo pszczół na gałęzi... Pierwszy raz coś takiego widziałem i latały jak w filmie "Rój" obszedłem wieeeeelkim łukiem. Nie wiem czy na pszczoły działa ale na meszki na pewno LuzikMuza

Na pszczoły to też nie wiem Usmiech Faktycznie komarów teraz nie ma ale gromada meszek, na meszki działa na pewno jak mówisz Usmiech
Odpowiedz
Ja kiedyś siedząc na ambonie użyłem może nie Mugga DEET, ale chyba OFF oczywiście przeciw komarom nie zauważyłem, że w rogu ambony gniazdo uwiły sobie osy, które pod wpływem zapachu preparatu wpadły w taką panikę, że szybciej uciekałem jak one bzyczały Oczko. Także osy, pszczoły itp. nie polecam tych preparatów.
Odpowiedz
Witam,
Czy jest jeszcze szansa na zakupienie muggi?
Odpowiedz
Ja również chce się podpiąć na 2 szt.
Odpowiedz