22-04-2014, 21:26
Witam chciał bym wam za prezętować moje woblerki nie robiłem do tych czas zdjęć więc wstawię takie jakie mam myślę że teraz na bieżąco bede wstawiał fotki
tutaj fotka woblerka 4,5 cm z bardzo drobną pracą
tutaj fotka woblerków które robie cały czas nazywają się pchełki i maja od 0,9 cm do max 1,4 cm
tu maluszek 0,9cm hehe
teraz pokaże wam fotki groszków które robie nazywam je jajca Kamil Walicki lubie ja bardzo masować nad Wisłą hehehe
na koniec pokaże wam fotki jeszcze jakiś innych woblerków które robiłem głównie dla siebie :
patyk 7 cm
woblerki 5cm
żuczek 2 cm
i rybki złowione na woblerki mojej produkcji
mała rapka
widać kolor drzewa im pasuje
Mały kropek hehe
minóg
sześćdziesiątka na jajco heheh
i moi ulubieńcy Jelce
i znalazłem fotke jeszcze jednej ładnej rybki a mianowicie klenia koło 60 cm
Dzięki za obejrzenie moich fotek teraz mam bardzo duzo roboty przy wobkach to myśle ze tylko ukończę teraz partie prawie 300sztuk i wstawię fotke plutonu hehe
Pozdrawiam Maciek
tutaj fotka woblerka 4,5 cm z bardzo drobną pracą
tutaj fotka woblerków które robie cały czas nazywają się pchełki i maja od 0,9 cm do max 1,4 cm
tu maluszek 0,9cm hehe
teraz pokaże wam fotki groszków które robie nazywam je jajca Kamil Walicki lubie ja bardzo masować nad Wisłą hehehe
na koniec pokaże wam fotki jeszcze jakiś innych woblerków które robiłem głównie dla siebie :
patyk 7 cm
woblerki 5cm
żuczek 2 cm
i rybki złowione na woblerki mojej produkcji
mała rapka
widać kolor drzewa im pasuje
Mały kropek hehe
minóg
sześćdziesiątka na jajco heheh
i moi ulubieńcy Jelce
i znalazłem fotke jeszcze jednej ładnej rybki a mianowicie klenia koło 60 cm
Dzięki za obejrzenie moich fotek teraz mam bardzo duzo roboty przy wobkach to myśle ze tylko ukończę teraz partie prawie 300sztuk i wstawię fotke plutonu hehe
Pozdrawiam Maciek
C&R