Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam. Mam pytanie odnośnie wędki morskiej bezprzelotkowej. czy Ktoś mógłby przesłać mi link sklepu, w którym mogłbym kupic taka wędkę. Szukałem na stronach sklepów w google, ale z morskich w ofercie sa najczesciej z przelotkami. Z góry dziękujęi pozdrawiam Mirek
Liczba postów: 1.497
Reputacja:
0
Specjalizacja: Karpiówki,spining, oraz morskie
Łowiska: Mazowieckie i Lubelskie
Miejscowość: Radom-Lublin
(20-03-2012, 17:01)mirror83 napisał(a): Witam. Mam pytanie odnośnie wędki morskiej bezprzelotkowej. czy Ktoś mógłby przesłać mi link sklepu, w którym mogłbym kupic taka wędkę. Szukałem na stronach sklepów w google, ale z morskich w ofercie sa najczesciej z przelotkami. Z góry dziękujęi pozdrawiam Mirek
Żaden problem z tym problemem zwróć się do Rapy on już Ci wyszuka kijek jaki tylko będziesz chciał .
Miłość to karpie , fascynacja spining .Lubię też wypady na nasze piękne morze .
Liczba postów: 1.497
Reputacja:
0
Specjalizacja: Karpiówki,spining, oraz morskie
Łowiska: Mazowieckie i Lubelskie
Miejscowość: Radom-Lublin
(20-03-2012, 17:24)Kaz napisał(a): (20-03-2012, 17:01)mirror83 napisał(a): Witam. Mam pytanie odnośnie wędki morskiej bezprzelotkowej. czy Ktoś mógłby przesłać mi link sklepu, w którym mogłbym kupic taka wędkę. Szukałem na stronach sklepów w google, ale z morskich w ofercie sa najczesciej z przelotkami. Z góry dziękujęi pozdrawiam Mirek
Żaden problem z tym problemem zwróć się do Rapy on już Ci wyszuka kijek jaki tylko będziesz chciał .
Oto numer telefonu do Rapy - jeśli możesz to zadzwoń do niego

664059335
Miłość to karpie , fascynacja spining .Lubię też wypady na nasze piękne morze .