Sandacz wielkie odliczanie - Wersja do druku +- Shrap Drakers Fishing - Forum (https://shrap-drakers.pl/forum) +-- Dział: Wędkarstwo - metody połowu (https://shrap-drakers.pl/forum/forum-26.html) +--- Dział: Wędkarstwo Spinningowe (https://shrap-drakers.pl/forum/forum-28.html) +--- Wątek: Sandacz wielkie odliczanie (/thread-1068.html) |
Sandacz wielkie odliczanie - garbus - 10-05-2011 Gdy jaśmin pąki buduje wędkarz na sandacze się szykuje Do sandaczowego dnia dziecka już tylko kilkanaście dni zatem czas się przygotować do spotkania z wodnym diabłem. Ciekaw jestem waszych doświadczeń w tym temacie? A dla podgrzania atmosferki kilka fotek z poprzednich sezonów RE: Sandacz wielkie odliczanie - pisaq - 11-05-2011 Garbusie, Ty nas tak nie nakręcaj Mimo skromnego doświadczenia, wiem jak będzie wyglądał początek sezonu na sandacza To jest tak, w kwietniu, szukając okoni łowię szczupaki. Cieszę się, że w maju będzie fajna zabawa. Niestety, od 1 maja szczupaki strajkują, zamiast tego łowię sandacze. Też się cieszę, wszak od czerwca będę nastawiał się głównie na mętnookie. Dnia 1 czerwca sandały zaczną strajkować i pewnie będę łowił sumy Może na Lubniewicach ustrzelę coś porządnego ^^ bo u mnie, na Śląsku jak narazie lipton. PS Weź Garbusie odbierz priva Dzisiaj będę mógł do Ciebie zadzwonić ^^ RE: Sandacz wielkie odliczanie - garbus - 11-05-2011 Marcinie gdzieżbym śmiał kogoś denerwować starymi zdjęciami żeby mnie BYSIOR zaraz powiedział że łamie regulamin podjudzając i denerwując innych użytkowników NIE, mnie tylko na wspomnienia wzięło przed nowym sezonem. To może jeszcze coś z ubiegłego roku z mojego ulubionego jeziorka - z góry przepraszam za fatalną jakość zdjęć ale zrobione zostały telefonem pierwszy samczyk sezonu tą mamuśkę żeby sfotografować z ręki musiałbym jeszcze sobie o metr przedłużyć łapsko bo mi się w kadr nie mieściła i Sylwkowa 80 długo i mocno wypracowywana RE: Sandacz wielkie odliczanie - kobikobi1 - 29-05-2011 Sandałek w nocnej sceneri z zeszłego sezonu,niestety nie na spina RE: Sandacz wielkie odliczanie - Krystek - 29-05-2011 Zmniejszajcie fotki bo bedziemy musieli dwa monitory montować RE: Sandacz wielkie odliczanie - garbus - 29-05-2011 Krystek duże ryby - duże zdjęcia (29-05-2011, 20:44)Krystek napisał(a): Zmniejszajcie fotki bo bedziemy musieli dwa monitory montować RE: Sandacz wielkie odliczanie - Krystek - 29-05-2011 (29-05-2011, 21:31)garbus napisał(a): Krystek duże ryby - duże zdjęcia To chyba przełącze kompa na tv led 37" RE: Sandacz wielkie odliczanie - garbus - 29-05-2011 Ja sugerowałbym zaopatrzyć się nawet w 50 calowy przed dniem dziecka bo przeczucie mi mówi że sezon będzie tłusty a wtedy dopiero się zdjęcia nie beda mieścić (29-05-2011, 21:37)Krystek napisał(a):(29-05-2011, 21:31)garbus napisał(a): Krystek duże ryby - duże zdjęcia RE: Sandacz wielkie odliczanie - Wozik77 - 31-05-2011 Tym, co tak długo wyczekiwali magicznej daty 1 czerwca ( jak się okazuje niewiele mniej magicznej niż 1 maja ) życzę aby już na początku sandaczowego sezonu mieli okazję zmierzyć się z rekordowym okazem Róbcie zdjęcia cobym i ja oczy swoje pięknymi rybkami nacieszył ...a tym szczupakom co dacie już im spokój, ja nosa utrę, spokojnie RE: Sandacz wielkie odliczanie - garbus - 01-06-2011 Wozik wszystkie daty zaczynając od 1 stycznia - trocie i pstrągi, 1 maja szczupaki i bolenie, 1 czerwca - sandacze, lipienie, 1 lipca - sumy i brany są magicznymi datami myślę że dla wszystkich |