Indiański taniec Maxia pierwsza klasa
a więc to jest Twój sekret na potężne garbusy
Swoją drogą Twój Maximilian jest niesamowity i nie jednego mógłby już nauczyć techniki jigowania! Oj rośnie Ci pod dachem ostra konkurencja
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2012 02:00:01 przez mick.)
Tak myślałem że się wyda jak te okonie wabię, no ale cóż
Co do Maxyma to ma nadzieję szczepiąc mu idee wędkarstwa że ktoś po ojcu przejmie pałeczkę
@Spining tak w kwestii formalnej to nie wypad a jedynie spacer dosłownie z domu nad jezioro mam w linii prostej 100 metrów, tak więc króciutki spacer w celu dotlenienia juniora, bo jednak ten 12 stopniowy mróz w ciągu dnia uniemożliwia dłuższe wycieczki.
Za wszystkie dobre słowa oczywiście całym Garbusowym klanem dziękujemy
(07-02-2012 10:02:43)garbus napisał(a): @Spining tak w kwestii formalnej to nie wypad a jedynie spacer dosłownie z domu nad jezioro mam w linii prostej 100 metrów, tak więc króciutki spacer w celu dotlenienia juniora, bo jednak ten 12 stopniowy mróz w ciągu dnia uniemożliwia dłuższe wycieczki.
Ale Ci fajnie. Takie jezioro pod nosem. Żona Cię może na obiad z okna wołać jak jesteś na rybach
Ja bym chyba nie mógł tak mieszkać bo bym całe dnie był na rybach
W końcu nadszedł ten długo wyczekiwany moment, czas odświeżyć wątek. Pierwsi goście już ulokowani na kwaterach i właśnie trwa ostatnie dopakowywanie, a już za chwilę nastąpi inauguracja sezonu 2012 wraz z wybiciem północy pierwsze rzuty zostaną oddane - zatem ogłaszam sezon spinningowy 2012 za otwarty życząc wszystkim wygiętych wędek i napiętych linek. i do zobaczenia rano.
Niech zacznie stały bywalec.
Sezon rozpoczęty!
Wynik: Całkiem całkiem, poniżej fotki:
W sumie złowiliśmy kilkanaście szczupaków.
Największy miał 83cm, kilka ponad 70, kilka ponad 50 i kilka poniżej 50cm.
Do Garbusa: Udało mi się złowić sandaczyka, takiego ok 60cm, więc już niedługo
Cieszy mnie fakt kontroli na wodzie i ciekawy znak przed Lubniewicami:
"Lubniewice Wędkarskie Eldorado"
Pozdrawiam!
Ps. Mam nadzieję, że chociaż 50% złowionych ryb wróciła do wody, bo presja niemiłosierna...
Redaktor Naczelny: Paweł Popławski Redakcja: Michał Morouk Imielski, Tomek bysior Byszewski Główny Moderator: Paweł Bizonik Ciołek Moderatorzy: Grzesiek Kaczy Gronkiewicz, Michał Smerfik Zieniewicz, Mariusz Król Tarcho Skwarek, Marcin Bucek Bogucki Współpracownicy: Kazimierz Kaz Sadło, Mariusz Mario Kostrzewski